Haladjunk a korral!

1mm-es hővisszaverő réteggel akár 40% hőmegtakarítást érhetünk el?

Passzív házak: Azok az épületek, amelyeknél a hőmegtakarítás kissebb, mint 50%.

 

Az épületek hőszigetelése (akár külső, akár belső) elengedhetetlenül fontos, mert általa jelentős mennyiségű hőmegtakarítás érhető el. A külsőleg szigetelt építmények esetében a falak és a szigetelés hőmegtartási képessége által csökken a kifűtési költség. Ha valaki passzív házban gondolkodik, akkor ez önmagában még nem elég. A Passzív jelleg eléréséhez azonban már nem kell sok. Nem kell további extra beruházásokban törnie a fejét. Elegendő egy egyszerű belső falfestés, vagy glettelés, amellyel bevonatot képezünk falaink belső oldalán. A nanotechnológiás bevonat segítségével megtakaríthatók az indokolatlanul nagy további költségek. Nincs feltétlenül szükség az épület újbóli, rétegnövelő külső szigetelésére, nincs szükség állvány bérletre, nincs szükség több hétig is eltartó munkálatokra. Nem kell több szakembert hívni, esetenként szakemberek újabb hadát foglalkoztatni, hogy egy nagy vastagságú szigetelőanyag megfelelően fel legyen rakva.

EGYETLEN gyakorlott festőre, vagy EGYETLEN rutinos kőművesre van szükség ahhoz, hogy festési, szórási, hengerelési, vagy glettelési technikával megfelelően felkerüljön az 1mm vastagságú réteg az épületek külső határoló falainak belső felületeire. Fontos megjegyezni, hogy a nem megfelelően házilag felrakott bevonatok leválhatnak a nem megfelelően előkészített felületről. 

Bízzuk a felhordását képzett és gyakorlott szakemberre!

A gyártó információi szerint az átlagember is képes felhordani otthonában a bevonatot. Ugyanakkor érdemes átgondolni minden megrendelőnek azt is, hogy amennyiben a felhordás nem sikerül tökéletesen az alábbi eshetőségekkel számolni kell: 

- A házilag felhordott felületekre nincs kivitelezési garancia

- A nem megfelelő vastagság nem hozza meg a kívánt és garantált eredményt

- Ezáltal a hőmegtakarítás jelentősen csökkenhet

- Leválhat a felületről

Bízza a felhordást gyakorlott, rutinos szakemberünkre!

Hogyan működik?

Az épületek határoló falainak belső, esetenként külső oldalára felkerül egy 1mm vastagságú, 80-85% -ban légáteresztő, teljes mértékben környezetbarát réteg. A hővisszaverő tulajdonságának köszönhetően megindul a belső légtérben egy természetes cirkuláció, ami növeli az emberi szervezet komfortérzetét. Ennek köszönhetően változik a hőérzet is. Sokakban felmerül a kérdés, hogy mit is jelent ez? 

Ha egy kifűtött helységet veszünk alapul, akkor abban az esetben, ha egy helység kifűtött állapota 22 celsiusfok, akkor ezzel az anyaggal átkent helységben csak 18-19 celsius fokra kell felfűtenünk ahhoz, hogy a hőérzetünk ugyanazt a 22 celsius fokos érzetet produkálja. Tehát a hőérzetünk 3-4 Celsius fokot változik.

Nincs többet hidegláb szindróma, vagy hideg, húzó fali érzet! A megfelelően felhordott réteg (hólyagmentes) pár másodperc elteltével elkezdi visszatükrözni testhőnket, megszűntetve a hideg érzetet.

Áldoztunk az egészség oltárán!

Forgalmazott termékeink környezetbarátak és légáteresztők. Szerkezetéből adódóan, homogenitásának köszönhetően búcsút mondhatunk a nagymértékű penészesedésnek, gombásodásnak. Jelentősen csökkenthetjük vele falaink salétromosodását, megfelelő felhordással és kiegészítő kezeléssel teljesen meg is szűntethetjük azt. A kiegészítő kezelés által megnöveljük a párakezelés hatékonyságát, így egy 1m2-es felület képessé válik naponta akár 20 Liter víz felvételére úgy, hogy felülete porszáraz marad. Ezen megoldást többnyire sűrűn átnedvesedő pincék, alagsorok falain, vagy szaunák belső felületein alkalmazhatjuk.  kiegészítő kezelésről érdeklődjön személyesen a Rezsidoki megadott elérhetőségein.

Penész, gomba: Ennek a problémának mélyen gyökerezik az oka. A gombák fonalai, gyökerei egészen behatolnak a vakolatba, ezért szinte lehetetlen kiirtani azokat. Próbálkozhatunk Hypóval, mésszel, és egyéb boltban kapható megoldásokkal, de amig a probléma okát meg nem szűntetjük, újra és újra elő fognak jönni a penészfoltok. Ha nem kezeljük ezt a problémát a gyökereinél fogva és nem szűntetjük meg magát az okot, mindig szembesülni fogunk azzal a ténnyel, hogy dohosak, penészesek lesznek a falaink.

Egyszeri és hatásos megoldást kínálunk!

A nanotechnológiával készült hővisszaverő anyagunk és segédanyagaink nagy előnye, hogy minimum 30% légpárát tudnak nyom nélkül kezelni. Biztosítják a lélegző falakat úgy, hogy a felületükön nem képződik páralecsapódás. Ezen hővisszaverő és kiegészítő anyagok kombinációjával jelenleg a piacon kapható termékek egyik leghatékonyabb összetételét kapjuk. Bátran kijelenthetjük, hogy rendszerünkhöz még csak hasonlóval sem találkozhatunk!

Mindazok, akik úgy gondolkodnak egy-egy új épület építésénél, vagy a régi felújításánál, hogy szeretnék kialakítani a biztonságos és továbbiakban törődést nem, vagy szinte alig igénylő felületeket, azoknak kiváltképp javasolt, hogy teljes kombinált rendszerünket válasszák!

A nanotechnológiás rendszer előnyei:

- 100% környezetbarát

- Nagy mértékben csökkenti  a gombásodást, salétromosodást

- Elegendő 1mm bevonat vastagság 30-40% hőmegtakarításhoz

- Kiváló hőhíd kezelő

- Légáteresztő és hővisszaverő

 

A kombinált belső rendszer előnyei:

-A hővisszaverési tényezők mellett sokkal nagyobb szigetelési érték

- Jelentősen megnövelt pára és vízkezelési tulajdonságok

 

Nanotechnológiás anyagunk felhasználása

 A bevonat felhasználási területei:

Mindenhol alkalmazható ahol hőveszteség van.

 

Kombinált réteg:

soha többet gomba és penész, mindenhol alkalmazható ahol hőveszteség, nagymértékű párásodás és salétromosodás van.